Jauhelihakastike:
200 g jauhelihaa
1 sipuli
1 tl vehnäjauhoja
1 tlk tomaattisosetta
2-3 rkl (á 70g))
½ dl vettä
1-2 tl tacomaustetta
Lisäksi:
2 dl juustoraastetta
n.1 dl jalopenoja
1-2 tomaattia
½ dl kermaviiliä
Valmistus:
- Ruskista jauheliha pannussa, lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja jauhot.
Anna olla hetken pannussa. - Lisää joukkoon tomaattisose ja vesi, ja mausta varovasti tacomausteella.
- Hauduta hetki ja maista kastiketta.
- Levitä maissilastut uunipellille leivinpaperin päälle.
- Pane nokare kastiketta kullekin lastulle ja puoli viipaletta jalopenoa
tai maun mukaan. - Ripottele juustoraastetta täytteen pinnalle.
- Kuorruta uunissa 225° noin 5 minuuttia.
- Leikkaa tomaatit pieniksi lohkoiksi ja koristele kuorrutetut lastut niillä
ja kermaviilillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti