½ dl korppujauhoja
3 keskikokoista porkkanaa (osa voi olla perunaa)
pala purjoa (7-8 cm)
1 kananmunaa
1 dl juustoraastetta
(suolaa)
valko- tai mustapippuria tai suolan ja valkopippurin tilalle yrttimaustetta
Valmistus:
- Sekoita korppujauho maitoon. Anna turvota.
- Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
- Suikaloi purjo myös hienoksi.
- Lisää kasvikset ja kananmuna korppujauhoseokseen.
- Mausta.
- Paista miedolla lämmöllä joko ohukais- tai paistinpannulla
Varo liian kuumaa pannua, koska silloin kasvikset jäävät raaoiksi sisältä ja palavat pinnalta
Tarjoa perunoiden, linssikastikkeen (t.kermaviilikastikkeen) ja raikkaan salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti