Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

15.3.2009

Kasvispihvit

1 dl maitoa
½ dl korppujauhoja
3 keskikokoista porkkanaa (osa voi olla perunaa)
pala purjoa (7-8 cm)
1 kananmunaa
1 dl juustoraastetta
(suolaa)
valko- tai mustapippuria tai suolan ja valkopippurin tilalle yrttimaustetta

Valmistus:
  1. Sekoita korppujauho maitoon. Anna turvota.
  2. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
  3. Suikaloi purjo myös hienoksi.
  4. Lisää kasvikset ja kananmuna korppujauhoseokseen.
  5. Mausta.
  6. Paista miedolla lämmöllä joko ohukais- tai paistinpannulla
    Varo liian kuumaa pannua, koska silloin kasvikset jäävät raaoiksi sisältä ja palavat pinnalta
    Tarjoa perunoiden, linssikastikkeen (t.kermaviilikastikkeen) ja raikkaan salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti