Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

16.4.2009

Kuorrutetut maissilastut

200 g:n pussi tacolastuja

Jauhelihakastike:
200 g jauhelihaa
1 sipuli
1 tl vehnäjauhoja
1 tlk tomaattisosetta
2-3 rkl (á 70g))
½ dl vettä
1-2 tl tacomaustetta

Lisäksi:
2 dl juustoraastetta
n.1 dl jalopenoja
1-2 tomaattia
½ dl kermaviiliä

Valmistus:
  1. Ruskista jauheliha pannussa, lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja jauhot.
    Anna olla hetken pannussa.
  2. Lisää joukkoon tomaattisose ja vesi, ja mausta varovasti tacomausteella.
  3. Hauduta hetki ja maista kastiketta.
  4. Levitä maissilastut uunipellille leivinpaperin päälle.
  5. Pane nokare kastiketta kullekin lastulle ja puoli viipaletta jalopenoa
    tai maun mukaan.
  6. Ripottele juustoraastetta täytteen pinnalle.
  7. Kuorruta uunissa 225° noin 5 minuuttia.
  8. Leikkaa tomaatit pieniksi lohkoiksi ja koristele kuorrutetut lastut niillä
    ja kermaviilillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti