2 dl sokeria
4 rkl siirappia
4 munaa
3½ dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
1 dl hienoksi hakattua mantelia (mantelirouhetta)
1 dl rusinoita
pieni tölkki säilöttyjä kirsikoita, 125/75 g (voit puolittaa kirsikat, jos haluat,)
Valmistus:
- Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- Voitele ja korppujauhota "reijällinen" kakkuvuoka.
- Valuta kirsikoista neste pois.
- Sekoita leivinjauhe, vehnäjauhot, mantelit ja rusinat keskenään.
- Vaahdota sokeri, margariini ja siirappi.
- Lisää munat yksitellen ja välillä myös hieman jauhoja.
- Lisää nyt jauhoseos puuhaarukalla sekoittaen.
- Täytä kakkuvuoka ensin puolilleen taikinaa.
- Ripottele päälle kirsikat, sitten loput taikinasta.
- Paista n. 1 tunti.
- Kumoa jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti