½ kesäkurpitsaa
½ bataattia
2 perunaa
½ sipulia
2 valkosipulin kynttä
n. 4 dl vettä
½ kasvisliemikuutio
1 dl soijamaitoa
(Ei vegaani vaihtoehto: 1 dl kolmen juuston kermaa)
suolaa
valkopippuria myllystä
timjamia
paprikapulveria
Valmistus:
- Pese ja paloittele kesäkurpitsa.
- Kuori ja paloittele bataatti, perunat ja sipulit.
- Laita kasvikset kattilaan vettä sen verran, että ne juuru ja juuri peittyvät.
- Kuumenna ja lisää liemikuutio.
- Keitä pehmeiksi n. 15 minuuttia.
- Soseuta kasvikset esim. sauvasekoittimella.
- Lisää soijamaito ja mausteet ja kuumenna keitto
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti