2 annosta
1 myskikurpitsa
3 perunaa
4 pientä punajuurta
1 iso porkkanaa
1 punasipuli
1-2 valkosipulin kynttä
1 rkl oliiviöljyä
11/4 tl suolaa
1/2 tl Provencalen yrttiseosta
n. 1/4 tl mustapippuria myllystä
1 tl hunajaa tai sokeria
Valmistus:
1. Kuori myskikurpitsa, perunat ja juurekset.
2 . Kuori ja viipaloi sipuli.
3. Kuori ja hienonna valkosipuli.
4. Sekoita kulhossa öljy, valkosipulimurska sekä mausteet.
5. Ota kurpitsasta pois siemenet ja viipaloi. Paloittele myös juurekset.
6. Sekoita kastike juuresten joukkoon.
7. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle.
8. Paista uunin keskitasolla 175:ssä asteessa n. 1 1/2 tuntia.
Tarjoa esim. Wönerin kanssa. Paistoin Wegewöneriä (1 pkt) pannulla ja lisäsin joukkoon kaurakermaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti