Valmista puolessa tunnissa.
- 125 g margariinia tai voita
- 1 1/4 dl fariinisokeria
- 1 tl vanilja- tai vanilliinisokeria
- 1 pieni muna
- ½ tl solaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 175 g suklaata rouhittuna (valko- maito- tai taloussuklaata)
Valmistus:
- Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi.
- Vatkaa joukkoon kananmuna.
- Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää taikinaan vuorotelleen suklaarouheen kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Jaa taikina 24 yhtä suureen osaan, ja pyörittele palloiksi.
- Laita pallot pellille leivinpaperin päälle, ja painele litteiksi.
- Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Aika riippuu pikkuleipien korkeudesta.
- Jos haluat keksien pinnalle näkyviä suklaapaloja, painele ne pinnalle ennen paistoa.
Huomioithan, että taloussuklaalla ei tule niin makeita, kuin valko- tai maitosuklaalla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti