2 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
1 dl panko- tai korppujauhoja
1 dl parmesaania raastettuna
suolaa
mustapippuria
Uuni 225 astetta
- Leikkaa parsan tyvestä palanen. Tunnustele mistä koti helposti taittuu, jollon saat kovan osan pois.Kuori, jos tangot ovat paksuja.
- Laita yhdelle lautaselle vehnäjauhot, toiselle kevyesti vatkatut kananmunat ja kolmannelle korppujauhot, johin sekoitettu parmesanraaste suolaa ja mustapippuria.
- Pyöritä parsat ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoseoksessa.
- Laita parsat uunivuokaan vierekkäin.
- Paista 15-20 minuuttia.
- Tarjoa heti.
Kastike:
1 tl sitruunan raastettua kuorta
1 rkl sitruunanmehua
1-2 tl sokeria
½ tl suolaa
n.1/4 tl mustapippurirouhetta
n.1 tl kuivattua rakuunaa
(parmesaania)
- Sulata voi kattilassa ja keitä varovasti kunnes seos kirkastuu.
- Pese sitruuna ja raasta keltaista pintakuorta.
- Lisää kaikki mausteet ja mahdollisesti parmesaania.
- Parmesaanin voit tarjoilla myös erikseen.
Minä paistoin marinoitua tofua lisäksi vaikka ei parsan kanssa yleensä tarjota. Sopi kuitenkin oikein hyvin makunsa puolesta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti