2 porkkanaa
1 prk kikherneitä suolaliemessä(380/230)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 muna (vegaani: 2 tl soijajauhoja sekoitettuna 3 rkl vettä )
1 dl korppujauhoja
1 rkl makeaa chiliä
1 tl juustokuminaa
3/4 tl suolaa
Pinnalle:
n. ½ dl korppujauhoja
2 rkl oliiviöljyä
Valmistus:
- Valuta ja huuhtele hyvin kikherneet.
- Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
- Hienonna sipuli ja valkosipulit.
- Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi.
- Jos omistat monitoimikoneen, sekoittaminen käy hyvin sillä.
- Mittaa korppujauhot lautaselle.
- Jaa taikin 12 osaan ja taputtele pihveiksi.
- Pyöräytä korppujauhoissa ja laita leivinpaperille, uunipellille.
- Sivele pinta öljyllä. Voit sivellä molemmin puolin ja kääntää pihvit paiston puolivälissä.
Tarjoa kastikkeena esim kermaviiliä, turkkilaista jogurttia tai soijajogurttia maustettuna makealla chilillä.
Lähde: Joku MAKU-lehti joskus....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti