400 g punakampelafileitä
1 tl suolaa
Kastike:
2½ dl kalalientä (kuutiosta)
1 dl ranskankermaa (smetanakin käy)
1 dl pieneksi hienonnettua purjosipulia
2 rkl vehnäjauhoja
½ dl maitoa (mantelimaito sopii)
2 rkl (ranskalaista) sinappia
½ tl suolaa
Valmistus:
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Huuhtele fileitä nopeasti ja pyyhi kuivaksi, Asettele kalat leikkuulaudalle.
- Ripottele päälle suola.
- Kääri fileet rullalle ja laita voideltuun uunivuokaan.
- Kiehauta kattilassa kalaliemi, purjosipuli sekä ranskankerma.
- Sekoita suurusta varten maito ja vehnäjauhot.
- Vatkaa suurus liemen joukkoon, ja kiehuta n, 3 min.
- Mausta sinapilla ja suolalla.
- Kaada kastike kalarullien päälle
Voit ottaa lopuksi folion pois jos haluat pintaan hieman ruskeaa väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti