Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

22.3.2016

Avokado-banaanimousse

1 dl Alpron vispautuvaa soijakermaa
2 avokadoa
1 banaani
½ sitruunan mehu
2 rkl sokeria

Valmistus:
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi
  2. Halkaise avokadot ja ota pois kivi.
  3. Ota lusikalla pois hedelmän sisus.
  4. Kuori banaani ja leikkaa palasiksi.
  5. Soseuta avocado ja banaani haarukalla, sauvasekoittimella tai tehosekoittimella.
  6. Lisää sitruunanmehu ja sokeri.
  7. Sekoita sose kermavaahtoon.
  8. Laita tarjolle jälkiruokamaljoihin.
  9. Voit tarjota lisänä keksiä tai suklaavohveleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti