Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

5.1.2014

Tattarikääretorttu

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,2 dl tattarijauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 dl kuohukermaa (t.laktoositon vispikerma)
1 prk (200g) appelsiinituorejuustoa

Valmistus:

  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi.
  2. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään, ja lisää munasokerivaahtoon siivilän läpi.
  3. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  4. Paista 225 asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
  5. Kumota torttu sokeroidulle puhtaalle leivinpaperille.
  6. Anna jäähtyä.
  7. Vatkaa tuorejuusto pehmeäksi.
  8. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää juuston sekaan.
  9. Levitä seos tortun päälle ja kääri tiukasti rullalle,
  10. Laita jääkaappiin ja anna vetäytyä muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti