1,5 dl sokeria
1,2 dl tattarijauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 dl kuohukermaa (t.laktoositon vispikerma)
1 prk (200g) appelsiinituorejuustoa
Valmistus:
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi.
- Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään, ja lisää munasokerivaahtoon siivilän läpi.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista 225 asteisessa uunissa n. 8 minuuttia.
- Kumota torttu sokeroidulle puhtaalle leivinpaperille.
- Anna jäähtyä.
- Vatkaa tuorejuusto pehmeäksi.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää juuston sekaan.
- Levitä seos tortun päälle ja kääri tiukasti rullalle,
- Laita jääkaappiin ja anna vetäytyä muutaman tunnin tai seuraavaan päivään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti