1 valkosipulinkynsi
2 rkl seesaminsiemenöljyä
½ rkl oliiviöljyä
½ rkl avocadoöljyä
1/8 tl juustokuminaa
1/8 tl korianteria
1/8 tl mustapippurirouhetta
1 rkl sitruunanmehua
2 rkl vettä (keitettyä)
1/8 tl yrttisuolaa
Valmistus:
- Valuta kikherneistä neste pois.
- Kuori valkosipuli.
- Jauha kikherneet ja valkosipuli hienoksi monitoimikoneella tai sauvasekoittimella.
- Lisää muut ainekset ja jatka sekoittamista kunnes hummus on sileää.
Säilyy jääkaapissa pari viikkoa. Jos keität veden hummuksen säilyvyys paranee.
Valmista hummusta tästä tulee n. 2 dl.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti