1 rkl oliiviöljyä
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl auringonkukkaöljyä
1 rkl avocadoöljyä
1 rkl saksanpähkinäöljyä
1 rkl hamppuöljyä
1 rkl camelinaöljyä
½ rkl tyrniöljyä
1/4 tl suolaa
Valmistus:
- Anna voin pehmitä huoneenlämpöiseksi.
- Vatkaa hieman ensin voita.
- Lisää muut öljyt ja suola ja vatkaa kuohkeaksi.
- Koostumus on lähes juokseva tässä vaiheessa.
Jos haluat, että margariini pysyy kiinteänä huoneenlämmössä, lisää voin määrää. Mutta rasvahappokoostumus muuttuu tällöin oleellisesti.
Makua voit säädellä erilaisilla öljyillä.
Voithan tehdä margariinin vain voista ja rypsiöljystäkin.
Kokeile niin löydät oman makusi.
Kokeile niin löydät oman makusi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti