Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

7.9.2013

Paistetut ahvenet jogurttikastikkeen kera

2 annosta

4 ahvenfilettä
1-1½ rkl sitruunanmehua
suolaa
valkopippuria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl juoksevaa margariinia (t. voita)

Kastike:
2 dl maustamatonta jogurttia
n. 2 rkl hienonnettua etikkakurkkua
hieman sitruunanmehua
1 tl kuivattua persiljaa
suolaa t. yrttisuolaa
mustapippurirouhetta

Valmistus:
  1. Kuivaa ahvenfileet talouspaperilla.
  2. Ripottele pintaan sitruunanmehua.
  3. Sekoita vehnäjauhot, suola ja valkopippuri, ja kääntele kalafileet jauhoseoksessa.
  4. Kuumenna rasva pannulla ja paista kalat keskinkertaisella lämmöllä kauniin ruskeaksi.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin ja tarjoa kalan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti