Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

20.6.2013

Kirpeä kastike

    2 dl vaahtoutuvaa kermaa
    1 kananmuna
     n. 1 rkl sinappia
    2 maustemitallista suolaa
    ½ maustemitallista valkopippuria
     n. 1 tl sokeria
    1 rkl valkoviinietikkaa
Valmistus:




  • Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
  • Keitä kananmuna n. 8 minuuttia.
  • Erota toisistaan keltuainen ja valkuainen.
  • Sekoita keltuainen, sinappi ja etikka tahmeaksi.
  • Lisää keltuaisseos ja muut mausteet kermavaahtoon.
  • Hienonna kananmunanvalkuainen pieniksi kuutioiksi ja lisää kastikkeeseen.
  • Tarjoa kylmien kalaruokien, paistetun kalan, sillin ja salaattien kanssa.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti

    Lähetä kommentti