Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

8.6.2013

Katkarapu-mansikkasalaatti

Todella hyvä salaatti esim. alkupalana, erikoisesta aineyhdistelmästä huolimatta!

2-3 annosta

salaattia n.1 ruukku (voi käyttää erilaisia)
1 avocado
150-180 g pakastekatkarapuja
1 pala(100-150 g) mozzarellaa
6-12 mansikkaa (koosta riippuen)
Kastike:
3 mansikkaa
2 rkl valko- tai omenaviinietikkaa
ripaus suolaa
mustapipuurirouhetta
1 rkl hunajaa
(1 tl Patatas Bravas mausteseosta), sisältää: tomaattihiutaleita, valkosipulia, sokeria, chiliä, paprikaa, suolaa, currya [selleri,sinappi], oliiviöljyä) voit maustaa oman kastikkeesi mielesi mukaan esim. chilillä...

Valmistus:
  1. Levitä lautasen pohjalle salaattisuikaleita.
  2. Halkaise avocado, poista kivi, kuori puolikkaat ja viipaloi.
  3. Valuta sulaneista katkaravuista vesi pois.
  4. Valuta myös mozzarellasta liemi pois ja viipaloi.
  5. Puolita tai viipaloi mansikat.
  6. Asettele ainekset salaattisuikaleiden päälle.
Kastike:
  1. Murskaa kastikkeeseen tulevat mansikat haarukalla.
  2. Sekoita joukkoon muut ainekset
  3. Valuta kastiketta salaattiannoksille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti