(24 kpl)
5 dl kauramaitoa (esim Keiju kaurajuoma)
50 g hiivaa
1 tl suolaa
2 rkl siirappia
6 dl grahamjauhoja
n. 6 dl hiivaleipävehnäjauhoja
150 g voita tai margariinia
Valmistus:
- Liota hiiva kädenlämpöiseen kauramaitoon.
- Lisää suola ja siirappi.
- Sekoita nesteeseen grahamjauhot.
- Lisää sulatettu rasva.
- Alusta taikinaan hiivaleipävehnäjauhot.
- Anna nousta kulhossa kaksinkertaiseksi.
- Jaa taikina työpöydällä 24 osaan ja pyörittele palloiksi.
- Kohota pellillä n. 15 minuuttia lämpimässä, vedottomassa paikassa.
- Paista 225 asteisessa uunissa, keskitasolla 12-15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti