1 rkl öljyä (voita)
n.1½ dl metsäsieniä (tatteja)
½ puna- tai keltasipuli
1/4 tl suolaa
4 munaa
1 prk (150g) Creme fraichea
mustapippurirouhetta
(½ tl basilikaa)
50 g juustoraastetta
½ dl persiljasilppua
Valmistus:
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Paista hienonnetut sienet ja sipuli rasvassa
- Lisää suola ja pippuri ja basilika.
- Riko kulhossa munien rakenne rikki. Lisää sieni-sipuliseos, fraiche, juustoraaste ja puolet persiljasta.
- Kaada voideltuun uunivuokaan (15x20cm)
- Ripottele pinnalle loppu persilja.
- Kypsennä uunin keskitasolla n. 20 minuuttia tai kunnes seos on hyytynyt.
- Tarjoa lämpimänä tai kylmänä raikkaan salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti