Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

18.4.2012

Mango-limemousse

3 annosta

2 liivatelehteä
1 prk säilykemangoviipaleita
1 limetti
1 prk valkosuklaa-limerahkaa
1 dl vispikermaa
(2 rkl sokeria)
muutama pala tummaa suklaata

Valmistus:
  1. Liota liivatelehdet runsaassa, kylmässä vedessä n. 5 minuutia.
  2. Valuta mangot ja soseuta sauvasekoittimella.
  3. Mausta mangosose pestyn limetin raastetulla kuorella.
  4. Lisää joukkoon rahka (ja sokeri).
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  6. Kiehauta limetin mehu.
  7. Purista liivatelehdistä neste ja lisää ne limetinmehuun.
  8. Anna jäähtyä hetkisen.
  9. Valuta liivateseos tasaisena nauhana rahkaseokseen. 
  10. Lisää kermavaahto käännellen.
  11. Jaa annosmaljoihin ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti.
  12. Koristele esim. suklaarouheella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti