2 liivatelehteä
1 prk säilykemangoviipaleita
1 limetti
1 prk valkosuklaa-limerahkaa
1 dl vispikermaa
(2 rkl sokeria)
muutama pala tummaa suklaata
Valmistus:
- Liota liivatelehdet runsaassa, kylmässä vedessä n. 5 minuutia.
- Valuta mangot ja soseuta sauvasekoittimella.
- Mausta mangosose pestyn limetin raastetulla kuorella.
- Lisää joukkoon rahka (ja sokeri).
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Kiehauta limetin mehu.
- Purista liivatelehdistä neste ja lisää ne limetinmehuun.
- Anna jäähtyä hetkisen.
- Valuta liivateseos tasaisena nauhana rahkaseokseen.
- Lisää kermavaahto käännellen.
- Jaa annosmaljoihin ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti.
- Koristele esim. suklaarouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti