Puhdista rouskut ja ryöppää ne. (Keitä sieniä väljässä vedessä muutama minuutti. 4-5 l vettä sienikiloa kohden,
Kuori vaahto pinnalta. Kaada vesi pois ja huuhtele sienet kylmällä vedellä.
Mausteliemi:
2 dl väkiviinaetikkaa
4 dl vettä
2 dl sokeria
1 tl suolaa
2 laakerilehteä
5 kokonaista neilikkaa
10 maustepippuria
Valmistus:
1. Yhdistä mausteliemen ainekset ja keitä noin 10 minuuttia.
2. Lisää sienet ja kuumenna kiehuvaksi.
3. Nosta sienet kuumennettuihin, pieniin lasitölkkeihin ja kaada päälle siivilöity liemi.
4. Sulje tölkit välittömästi.
2. Lisää sienet ja kuumenna kiehuvaksi.
3. Nosta sienet kuumennettuihin, pieniin lasitölkkeihin ja kaada päälle siivilöity liemi.
4. Sulje tölkit välittömästi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti