Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

18.10.2010

Lohi-silakkarullat

(4 annosta)

600 g silakkafileitä
suolaa
mustapippurirouhetta
100 g kylmäsavulohta
2 dl ruokakermaa
2 rkl dijonsinappia
½ dl ruohosipulia
vajaa ½ tl suolaa

Valmistus:

  1. Laita silakkafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin.
  2. Ripottele fileille suolaa ja mustapippurirouhetta.
  3. Suikaloi lohiviipaleet ja asettele suikaleet silakkafileille.
  4. Kääri kalat rullalle ja laita ne voideltuun uunivuokaan.
  5. Sekoita ruokakermaan sinappi, suolaa ja ruohosipuli.
  6. Kaada seos vuokaan kalojen päälle.
  7. Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.
  8. Ripottele pinnalle lopuksi tuoretta ruohosipulia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti