Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

17.3.2010

Suppilovahvero-nuudelikeitto

2 annosta

1 rkl oliiviöljyä
½ sipulia
1 valkosipulinkynsi
n.½ l tuoreita suppilovahveroita (n.2 dl pakastettuna)
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
n. 50 g maissinuudeleita (1 "nuudelilevy")
n. 7 dl vettä
1 rkl kasvisliemijauhetta
n. 1 maustemitta currya
n. 2 maustemittaa kuminansiemeniä
(1 maustemitta chiliä)
1 rkl ketsuppia
30 g Tofuttia, mozzarella (3 paketoitua viipaletta)

Valmistus:
  1. Kuullota kattilassa öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääriraaste ja sienihakkelus.
  2. Lisää vesi, kasvisliemijauhe, nuudelit sekä mausteet.
  3. Voit nuudeleiden pehmettyä klipsiä ne saksilla lyhyemmiksi, joka helpottaa syömistä.
  4. Keitä n. 10 minuuttia.
  5. Lisää lopuksi Tofuttijuusto ja sekoita kunnes juusto sulaa.

Vähennä halutessasi hieman mausteita, jos et pidä kovin maustetusta.
Voi myös käyttää "rakettispagettia" nuudeleiden tilalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti