1 rkl oliiviöljyä
½ sipulia
1 valkosipulinkynsi
n.½ l tuoreita suppilovahveroita (n.2 dl pakastettuna)
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
n. 50 g maissinuudeleita (1 "nuudelilevy")
n. 7 dl vettä
1 rkl kasvisliemijauhetta
n. 1 maustemitta currya
n. 2 maustemittaa kuminansiemeniä
(1 maustemitta chiliä)
1 rkl ketsuppia
30 g Tofuttia, mozzarella (3 paketoitua viipaletta)
Valmistus:
- Kuullota kattilassa öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääriraaste ja sienihakkelus.
- Lisää vesi, kasvisliemijauhe, nuudelit sekä mausteet.
- Voit nuudeleiden pehmettyä klipsiä ne saksilla lyhyemmiksi, joka helpottaa syömistä.
- Keitä n. 10 minuuttia.
- Lisää lopuksi Tofuttijuusto ja sekoita kunnes juusto sulaa.
Vähennä halutessasi hieman mausteita, jos et pidä kovin maustetusta.
Voi myös käyttää "rakettispagettia" nuudeleiden tilalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti