500 g maustamatonta tofua
Marinadi:
7 dl vettä
2-3 tl valkoviinietikkaa
1,5 rkl kuivattua tilliä
3 tl kasvisliemijauhetta
1,5 arkkia norilevää
5 kokonaista valkopippuria
1 tl suolaa
Leivitys:
1 dl korppujauhoja
2-3 rkl norilevähiutaleita
1 rkl kuivattua tilliä
½ tl suolaa
öljyä paistamiseen
Valmistus:
- Mittaa vesi ja muut marinadin ainekset kattilaan.
- Kuumenna ja anna kiehua n. 5 minuuttia.
- Jäähdytä.
- Leikkaa tofu kalapuikon näköisiksi.
- Laita viipaleet marinadiin ja anna maustua yön yli.
- Levitä jugurtti lautaselle.
- Laita toiselle lautaselle korppujauho, suola, tilli ja norihiutaleet. Sekoita.
- Kääntele puikot ensin jugurttiseoksessa ja sitten korppujauhoseoksessa.
- Paista öljyssä keskinkertaisella lämmöllä kullanruskeiksi.
Norihiutaleita saa ainakin luontaistuotekaupasta nimellä "Green nori sprinkle"
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti