Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

17.3.2010

Tofu "kalapuikot"

3-4 annosta

500 g maustamatonta tofua

Marinadi:
7 dl vettä
2-3 tl valkoviinietikkaa
1,5 rkl kuivattua tilliä
3 tl kasvisliemijauhetta
1,5 arkkia norilevää
5 kokonaista valkopippuria
1 tl suolaa

Leivitys:
1 dl korppujauhoja
2-3 rkl norilevähiutaleita
1 rkl kuivattua tilliä
½ tl suolaa

öljyä paistamiseen

Valmistus:
  1. Mittaa vesi ja muut marinadin ainekset kattilaan.
  2. Kuumenna ja anna kiehua n. 5 minuuttia.
  3. Jäähdytä.
  4. Leikkaa tofu kalapuikon näköisiksi.
  5. Laita viipaleet marinadiin ja anna maustua yön yli.
  6. Levitä jugurtti lautaselle.
  7. Laita toiselle lautaselle korppujauho, suola, tilli ja norihiutaleet. Sekoita.
  8. Kääntele puikot ensin jugurttiseoksessa ja sitten korppujauhoseoksessa.
  9. Paista öljyssä keskinkertaisella lämmöllä kullanruskeiksi.

    Norihiutaleita saa ainakin luontaistuotekaupasta nimellä "Green nori sprinkle"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti