125 g soijasuikaleita (½ pss)
1,5 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 rkl oliiviöljyä
1-2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
n. 3dl kasvislientä (soijan keitinvettä)
1 prk (70g)tomaattipyreetä
1 rkl sesaminsiemeniä hienonnettuna
1-2 suolakurkkua
1 rkl sinappia
1 prk kasvisrasvasekoitetta (sunnuntai)
Valmistus:
- Keitä soijsuikaleita 1,5 litrassa kasvislietä n. 10 minuuttia.
- Ruskista pannulla soijsuikaleit öljyssä muutama minuutti, että saavat jonkin verran väriä.
- Lisää sipuli ja valkosipuli ja kääntele pnnulla hetki.
- Lisää n. 3dl kasvislientä, tomaattipyree ja hienonnetut sesaminsiemenet.
- Hauduta n. 10 minuuttia.
- Lisää kurkut, sinappi ja kerma.
- Kuumenna vielä kastike.
Tarjoa riisin tai perunoiden ja salaatin kanssa.
Minä paistoin perunoita paahdetun sipulin kera. Hyvää oli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti