Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

17.3.2010

Soijastroganoff

4-6 annosta

125 g soijasuikaleita (½ pss)
1,5 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 rkl oliiviöljyä
1-2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
n. 3dl kasvislientä (soijan keitinvettä)
1 prk (70g)tomaattipyreetä
1 rkl sesaminsiemeniä hienonnettuna
1-2 suolakurkkua
1 rkl sinappia
1 prk kasvisrasvasekoitetta (sunnuntai)

Valmistus:
  1. Keitä soijsuikaleita 1,5 litrassa kasvislietä n. 10 minuuttia.
  2. Ruskista pannulla soijsuikaleit öljyssä muutama minuutti, että saavat jonkin verran väriä.
  3. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kääntele pnnulla hetki.
  4. Lisää n. 3dl kasvislientä, tomaattipyree ja hienonnetut sesaminsiemenet.
  5. Hauduta n. 10 minuuttia.
  6. Lisää kurkut, sinappi ja kerma.
  7. Kuumenna vielä kastike.

Tarjoa riisin tai perunoiden ja salaatin kanssa.
Minä paistoin perunoita paahdetun sipulin kera. Hyvää oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti