2,5 dl soijasuikaleita
½ l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
250 g THAI wokkikasviksia
3 dl kasvislientä (soijankeitinlientä)
1 maustemitallinen Caram masalaa
1 tl soijakastiketta
mustapippurirouhetta
Suurus:
½ dl vettä
½ dl vettä
1 rkl perunajauhoja
Valmistus:
- Keitä soijasuikaleita kasvisliemessä n.10 minuuttia.
- Valuta soija lävikössä ja ota liemi talteen.
- Freesaa valkosipuli, inkivääri ja soijasuilaleet öljyssä, wokkipannulla. (n.10 minuuttia)
- Lisää kasvikset ja freesaa edelleen n.5 minuuttia.
- Lisää soijsuikaleiden keitinliemi ja mausteet, hauduta kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Sekoita perunajauhot ½:een desilitraan kylmää vettä.
- Kaada suurus wokkipannulle samalla sekoittaen.
- Kuumenna, älä keitä.
Tarjoa basmatiriisin ja salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti