Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

22.3.2010

Soijasuikalewokki

2 annosta
2,5 dl soijasuikaleita
½ l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
250 g THAI wokkikasviksia
3 dl kasvislientä (soijankeitinlientä)
1 maustemitallinen Caram masalaa
1 tl soijakastiketta
mustapippurirouhetta

Suurus:
½ dl vettä
1 rkl perunajauhoja

Valmistus:
  1. Keitä soijasuikaleita kasvisliemessä n.10 minuuttia.
  2. Valuta soija lävikössä ja ota liemi talteen.
  3. Freesaa valkosipuli, inkivääri ja soijasuilaleet öljyssä, wokkipannulla. (n.10 minuuttia)
  4. Lisää kasvikset ja freesaa edelleen n.5 minuuttia.
  5. Lisää soijsuikaleiden keitinliemi ja mausteet, hauduta kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  6. Sekoita perunajauhot ½:een desilitraan kylmää vettä.
  7. Kaada suurus wokkipannulle samalla sekoittaen.
  8. Kuumenna, älä keitä.
Tarjoa basmatiriisin ja salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti