Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

15.12.2009

Lanttulaatikko soseesta

8 - 10 annosta

1 kg valmista lanttusosetta
4 dl ruokakermaa
2 munaa
1 dl siirappia
1 tl suolaa
n. 1/4 tl valkopippuria
1/2 tl inkivääriä
(1/4 tl muskottipähkinäjauhetta)

Pinnalle:
2 dl korppujauhoja
25 g voita

Valmistus:
  1. Sulata lanttusose pakkauksen ohjeen mukaan, jos käytät pakastetta.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  3. Kaada seos kahteen voideltuun vuokaan.
  4. Ripottele pinnalle korppujauhoja.
  5. Painele pintaan koristeita lusikan pesällä.
  6. Lisää voinokareet.
  7. Paista 175 asteessa n. 1 t 40 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti