500 g fileoitua kampelaa (myös seiti,turska, hauki..)
½ l kalalientä kuutiosta
1 pieni kesäkurpitsa
Kastike:
2 dl kalalientä
½ dl kuivaa valkoviiniä
1 dl ruokakermaa
Kuorrutukseen:
1 dl raastettua parmesaania
1 dl päivän vanhaa vaaleaa leipää
1 munankeltuainen + 1 dl ruokakermaa
Valmistus:
- Keitä kalaliemi laakealla pannulla ja hauduta kalafileitä varovasti 2-4 minuuttia.
- Laita tämän jälkeen fileet uuninkestävään voideltuun vuokaan.
- Leikka kesäkurpitsa ohuiksi viipaleksi ja laita ne kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja kiehauta. Kaada siivillään ja anna jäähtyä.
- Keitä kalalientä, viiniä ja kermaa kunnes se muuttuu hieman paksummaksi.
- Kaada kastike kalafileiden päälle. Laita kesäkurpitsaviipaleet päälle.
- Hienonna leipä ja sekoita juustoraasteeseen. Ripottele seos kalan päälle.
- Vatkaa sekaisin keltuainen ja kerma ja tiputtele haarukan avulla juustoseoksen päälle.
- Kuorruta 250 asteisessa uunissa kauniin väriseksi.
- Jos haluat voit vielä ripotelle ylimääräistä parmesaania pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti