Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

15.3.2009

Ukkojen Muna-anjovisleivät

2 kpl hienonnettua sipulia
50 g voita
3 kovaksi keitettyä munaa
1 rkl hyvää sinappia
1 rkl hienonnettua persiljaa
2 rkl hienonnettua tilliä (tuoretta)
1 prk anjovisfileitä (125 g)
8 vuokaleipäviipaletta joista on poistettu reunat
voita paistamiseen
sitruunaa ja tilliä koristeluun

Valmistus:
  1. Ruskista sipulia kevyesti paistinpannulla.
  2. Lisää hienonnetut kananmunat,sinappi, tilli, persilja sekä hienonnettu anjovis ilman lientä.
  3. Levitä seos neljälle leivälle ja laita toiset leipäviipaleet päälle.
  4. Paista tuplaleivät voissa paistinpannulla miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.
  5. Koristele sitruunalohkoilla ja tuoreella tillillä.
  6. Tarjoa välittömästi vaikkapa iltapalana tai alkupalana.
  7. Snapsikin sopii kyytipojaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti