50 g voita
3 kovaksi keitettyä munaa
1 rkl hyvää sinappia
1 rkl hienonnettua persiljaa
2 rkl hienonnettua tilliä (tuoretta)
1 prk anjovisfileitä (125 g)
8 vuokaleipäviipaletta joista on poistettu reunat
voita paistamiseen
sitruunaa ja tilliä koristeluun
Valmistus:
- Ruskista sipulia kevyesti paistinpannulla.
- Lisää hienonnetut kananmunat,sinappi, tilli, persilja sekä hienonnettu anjovis ilman lientä.
- Levitä seos neljälle leivälle ja laita toiset leipäviipaleet päälle.
- Paista tuplaleivät voissa paistinpannulla miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.
- Koristele sitruunalohkoilla ja tuoreella tillillä.
- Tarjoa välittömästi vaikkapa iltapalana tai alkupalana.
- Snapsikin sopii kyytipojaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti