1 l tuoreita suppilovahveroita tai (2-3 dl pakastettuja)
nokare voita
4 rkl vehnäjauhoja
1 rkl tomaattisosetta (sokeritonta)
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1½ dl ruokakermaa
n.1 rkl Aurajuustoa
1 tl sitruunanmehua
persiljaa
(hienonnettua sipulia)
Valmistus:
- Puhdista ja hienonna sienet. Jos käytät tuoreita sieniä voit kypsentää niitä omassa liemessään, kunnes neste on haihtunut.
- Sulata voi kattilassa ja kuullota sieniä.
- Anna kiehua kokoon muutama minuutti.
- Lisää tarvittaessa rasvaa ja ripottele vehnäjauhot sienien päälle.
- Sekoita hyvin.
- Nosta kattila pois liedeltä ja lisää vesi ja liemikuutio.
- Siirrä kattila takaisin levylle, kuumenna samalla hyvin sekoittaen.
- Mausta tomaattisoseella sekä juustolla. Anna kiehua n. 10 minuuttia. Lisää lopuksi kerma ja sitruunanmehu.
- Maista!
- Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja tarjoa kuumana hyvän leivän kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti