2 dl täysjyväkuskusia (esim. Go Green)
2 dl kuumaa kasvislientä
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl sitruunanmehua
1 tl mustapippurirouhetta
2 dl hienonnettuja yrttejä
200 g fetajuustoa (10%)
1 tuore kurkku
1-2 punaista paprikaa
Valmistus:
- Mittaa kuskus kulhoon ja kaada päälle kiehuva kasvisliemi.
- Peitä kannella ja anna vetäytyä n. 5 minuuttia.
- SEkoita kuskusin joukkoon öljy, sitruunanmehu, pippuri ja yrtit.
- Kuutuoi feta ja kurkku ja lisää salaattiin.
- Kuutioi paprikat ja paahda kuumalla pannulla ilman rasvaa niin, että paprikat saavat jonkin verran väriä.
- Lisää paprikat muiden aineiden joukkoon.
Sitruunakastike:
3 rkl sitruunanmehua
2 tl sokeria
½ tl suolaa
1 rkl öljyä
Valmistus:
- Sekoita mehu, sokeri ja suola keskenään.
- Valuta joukkoon öljy ohuena nauhana kokoajan sekoittaen.
- Lisää halutessasi raastettua sitruunankuorta.
Me, pöperöpiirissämme, käytimme basilikaa ja sitruunamelissaa. Jos haluat salaatista vegaanin, voit käyttää kuutioitua savustettua tofua.
VastaaPoista