Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

15.3.2009

Aurajuustokeitto

1 l kasvislientä (vettä+2 palaa liemikuutioita)
½ dl vehnäjauhoja
100 g sinihomejuustoa
1 rkl hienonnettua persiljaa
½ dl ruokakermaa

Valmistus:
  1. Sekoita pieni määrä vettä ja vehnäjauhot tasaiseksi.
  2. Hyvä keino on käyttää kannellista lasipurkkia ja ravistella suurus siinä.
  3. Kuumenna liemi kiehuvaksi ja kaada suurus kiehuvaan liemeen kokoajan puuhaarukalla sekoittaen.
  4. Anna kiehua 3-5 minuuttia.
  5. Hienonna juusto haarukalla lautasella tai käytä valmista muruseosta.
  6. Lisää juusto ja kema keittoon.
  7. Kuumenna, mutta älä enää keitä.
  8. Tarjoa lisänä esim. muna-riisipasteijoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti