2 patonkia
8-10 rkl voita tai pöytämargariinia
1 dl hienonnettua persiljaa
4 kpl valkosipulinkynsiä
2 kpl hienonnettua sipulia
2-3 rkl voita paistamiseen
750 g jauhelihaa
1 tl mustapippuria
1-2 tl suolaa
½ pullollista chilikastiketta tai ketsuppia
n. 6 dl juustoraastetta
Lisäkkeenä: Jäävuorisalaattia ja grillattuja tomaatteja
Valmistus:
- Laita uuni 250 asteelle.
- Halkaise patongit pituussuunnassa.
- Sekoita voi ja persilja, ja voitele leivät tällä.
- Ruskista jauheliha 2-3:ssa erässä ja lisää viimeisen erän loppuvaiheessa sipuli ja ruskista vielä hieman. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä jauheliha patonkipuolikkaiden päälle ja valuta chilikastike nauhana päälle.
- Ripottele päälle juustoraaste.
- Kuorruta uunissa yhdessä tomaattipuolikkaiden kanssa, joille on ripoteltu suolaa, pippuria ja hieman salviaa.
- Leikkaa palasiksi ja tarjoa välittömästi salaatin ja grillattujen tomaattien kanssa. kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti