200 g taloussuklaata
200 g sokeria
200 g voita
4 munaa
1 tl leivinjauhetta
1 dl vehnäjauhoja
(tomusokeria pinnalle)
Valmistus:
- Sulata voi ja suklaa vesihauteessa. Varo ettei vettä roisku seokseen.
- Vatkaa omassa kulhossaan munat ja sokeri hyvin paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti munasokerivaahtoon.
- Lisää taikinaan lopuksi sulatettu voi-suklaaseos.
- Voitele laakea kakkuvuoka hyvin ja kaada taikina vuokaan.
- Paista kakkua 200 asteessa n. 15 minuuttia.
- Jos haluat kakun keskustasta hyvin tahmean, mudcake-tyyppisen, ota pois uunista jo 10 minuutin jälkeen.
- Siivilöi pinnalle halutessasi tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti