25 g hiivaa
2 tl suolaa
3 rkl siirappia tai hunajaa
½ dl öljyä
½ dl vehnänleseitä
9 dl hiivaleipäjauhoja
pinnalle:
½ dl vehnänleseitä
Valmistus:
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.
- Lisää maitoon suola, siirappi ja öljy.
- Lisää taikinanesteeseen seuraavaksi leseet ja puolet hiivaleipäjauhoista. Lisää samalla alustaen loput jauhoista. Alusta taikina tasaiseksi.
- Levitä taikina jauhotetun käden avulla leivinpaperille, uunipellille.
- Ripottele pinnalle leseet,ja taputtele niitä hieman taikinan pintaan.
- Leikkaa levy taikinapyörällä neliöiksi.
- Paista uunin keskiosassa, 200 asteessa, noin 25 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti