125 g pehmeää voita
Täyte:
1½ pkt Philadelphia cream cheese tai maustamatonta Hovi juustoa
2 dl kuohukermaa
3 raastettua karvasmantelia tai puolen sitruunan raastettu kuori
Päälle hyytelö:
4 liivatelehteä
3 dl vahvan makuista musteherukkamehua
Valmistus:
- Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
- Murskaa keksit kulhossa pieniksi murusiksi.
- Sekoita pehmeä voi ja keksimurut keskenään ja painele seos irtopohjaisen vuoan pohjalle ja reunoille. Laita viileään.
- Pehmitä juusto, lisää kerma ja mausteet ja vatkaa kuohkeaksi.
- Levitä juustoseos vuokaan muruseoksen päälle ja laita uudelleen kylmään jähmettymään.
- Kuumenna kiehuvaksi puolet mehusta. Purista liivatelehdistä liotusvesi, ja liuota ne mehuun.
- Lisää loppu mehu, maista ja laita kylmään hyytymään kunnes mehu alkaa hyytyä hieman.
- Levitä mehuhyytelö varovasti juuston päälle vuokaan.
- Laita kakku kylmään kunnes mehu on täysin hyytynyt
- Irrota kakku varovasti vuoan reunoista ja nosta tarjoiluvadille.
- Anna vuoan pohjalevyn tulla mukana tarjoiluvadille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti