Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

1.3.2009

Kidneypapu-lohisalaatti

400 g savulohta (perkaamatonta)
1 pss (450 g9 Mexican Mix pakastevihanneksia
2-3 tomaattia
pala tuoretta kurkkua
1 kerä lehtisalaattia
1 prk (pieni) ananaspaloja

Salaatinkastike esim. valmis Saluti-kastike
Salaattiin voi käyttää myös tonnikalaa, jolloin salaatista tulee halvempi ja arkisempi.

Valmistus:
  1. Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä n.3-4 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Puhdista kalasta ruodot ja paloittele lohkoiksi.
  3. Leikkaa tomaatti lohkoiksi, kurkku viipaleiksi sekä huuhtele ja revi salaatinlehdet pieniksi.
  4. Sekoita varovasti salaatin ainekset keskenään kulhossa, lisää viimeisenä lohi.
  5. Tarjoa hyvän salaattikastikkeen ja mausteisen patongin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti