5 annosta
1 kerä lehtisalaattia
2 nippua retiisejä
pala tuoretta kurkkua
n. 300 g vesimelonia
200 g keittokinkkua
Kastike:
2 dl kermaa
1-2 rkl raastettua piparjuurta (voi käyttää säilöttyä)
suolaa
valkopippuria
Valmistus:
- Revi suikaleiksi huuhdotut salaatinlehdet ja paloittele joukkoon retiisi- ja kurkkuviipaleet, paloiteltu meloni- sekä keittokinkku.
- Kastikkeen valmistus:
- Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja mausta se raastetulla piparjuurella sekä tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.
- Sekoita kastike varovasti salaatin joukkoon.
Tarjoa kylmänä joko alkupalana tai pikkuruoaksi patongin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti