Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

1.3.2009

Hanin melonisalaatti

5 annosta

1 kerä lehtisalaattia
2 nippua retiisejä
pala tuoretta kurkkua
n. 300 g vesimelonia
200 g keittokinkkua

Kastike:
2 dl kermaa
1-2 rkl raastettua piparjuurta (voi käyttää säilöttyä)
suolaa
valkopippuria

Valmistus:

  1. Revi suikaleiksi huuhdotut salaatinlehdet ja paloittele joukkoon retiisi- ja kurkkuviipaleet, paloiteltu meloni- sekä keittokinkku.
  2. Kastikkeen valmistus:
  3. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja mausta se raastetulla piparjuurella sekä tarpeen mukaan suolalla ja pippurilla.
  4. Sekoita kastike varovasti salaatin joukkoon.
Tarjoa kylmänä joko alkupalana tai pikkuruoaksi patongin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti