1 tl suolaa
Kastike:
2½ dl vettä
½ kalaliemikuutiota
1 dl ranskankermaa
1 dl hienonnettua purjoa
2 rkl vehnäjauhoja
½ dl maitoa
2 rkl Dijon sinappia (vaalea)
½ tl suolaa
Lisäksi:
keitettyjä perunoita ja herneitä
Valmistus:
- Laita uuni 225 asteeseen.
- Puhdista kala, laita leikkuulaudalle ja ripottele suola pinnalle.
- Kääri fileet rullalle ja laita rullat voideltuun, uunivuokaan.
- Kiehauta kalaliemi, ranskankerma ja hienoksi hakattu purjo kattilassa.
- Sekoita maito ja vehnäjauhot sileäksi seokseksi. Lisää suurus kalaliemeen samalla sekoittaen.
- Keitä 3-5 minuuttia.
- Mausta sinapilla ja suolalla.
- Kaada kastike vuokaan kalarullien päälle ja peitä alumiinifoliolla.
- Paista kalaa uunin keskitasolla n. 25 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti