125 g voita tai margariinia palasina
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
1 muna
Täyte.
6 dl karviaisia (puhdistettuna)
100 g raastettua mantelimassa
50 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1,5 dl sokeria
1 muna
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kookoshiutaleita
Pinnalle:
n. 1 rkl kookoshiutaleita + 1 rkl pinnalle
Valmistus:
- Sekoita rasva, jauhot ja sokeri.
- Lisää kananmuna ja sekoita sileäksi taikinaksi.
- Anna levätä jääkaapissa n. 1 tunti. (ei välttämätöntä)
- Laita uuni 200 asteeseen.
- Kaaviloi taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Paista pohjaa uunin keskitasolla 10 minuuttia
- Sekoita mantelimassa, voi ja sokeri.
- Lisää kananmuna ja kääntele joukkoon myös kookoshiutaleet ja vehnäjauhot.
- Sekoita puolet karviaisista täytteen joukkoon ja levitä esipaistetulle pohjalle.
- Levitä loput karviaisista pinnale. Täytä mahdolliset marjattomat kohdat.
- Sirottele päälle kookoshiutaleita.
- Alenna uunin lämpö 175 asteeseen.
- Paista uunin keskitasolla n. 30 min.
Tarjoa jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti