- n 400 g kesäkurpitsaa (1 kpl)
- n. 300 g porkkanaa kuorittuna3(kpl)
- 2;5 dl kikhernejauhoja
- n. 1tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria myllystä
- 1 tl meiramia
- 3 rkl ravintohiivahiutaleita
- Rypsiöljyä paistamiseen
Kermaviilikastike
- 1 prk vegaania kermaviiliä (PLANTI Sour dream)
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- Suolaa
- Mustapippuria
- n. 1 tl kuivattua persiljaa
Valmistus:
- Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja porkkana hieman hienommaksi
- Sekoita kaikki kuivat aineet sekaisin kulhossa ja lisää raaste.Sekoita tasaiseksi. Lisää kikhernejauhoja, jos seos löysää.
Kastike:
Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja tarjoa pihvien kanssa.
Mausta enemmän jos kaipaa tulisempaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti