Lehtikaalisalaatti pinjansiementen kera
- n 5 dl hienonnettua lehtikaalta
- 2 persikan puolikasta
- 2 rkl pinjansiemeniä
- 2 rkl feta- tai salaattijuustokuutioita
Kastike:
- 3 rkl auringonkukkaöljyä
- 1½ rkl omenaviinietikkaa
- n. 1 maustemitta yrttisuolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
- 1 maustemitta kuivattua korianteria (tuore toki käy jolloin enemmän)
Valmistus:
- Ota lehtikaalista pois isot ruodit ja leikkaa hienoksi.
- Kuutioi persikat ja sekoita lehtikaalin joukkoon.
- Paahda pinjansiemenet pannulla kauniin ruskeiksi, ja lisää salaatin joukkoon.
- Lisää lopuksi juustokuutiot.
Kastike:
- Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kääntele varovasti salaattiin.
- Anna vetäytyä muutama tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti