Kuva: Raila Paavola |
4 kananmunankeltuaista
1,5 dl sokeria (reilu)
3 dl vaahtoutuvaa kermaa
1-2 kpl mangoa
3 dl vaahtoutuvaa kermaa
1-2 kpl mangoa
4 kpl passionhedelmää
4 kananmunanvalkuaista
4 kananmunanvalkuaista
Valmistus:
- Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vesihauteessa kuohkeaksi. Vatkaa kylmäksi.
- Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi.
- Soseuta mango omassa astiassa esim. sauvasekoittimella.
- Koverra passionhedelmistä hedelmäliha omaan astiaan.
- Jaa perustaikinasta toinen puoli mangososeen joukkoon ja toinen puoli passionhedelmien joukkoon.
- Sekoita puolet kermavaahdosta mangoseokseen ja toinen puoli passionhedelmien joukkoon.
- Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi ja jaa sekin kahteen osaan ja lisää seoksiin.
- Kaada mangoseos vuokaan ja laita pakastimeen n. 1 tunniksi tai kunnes pinta on hieman jähmettynyt.
- Levitä mangon päälle passionhedelmäseos ja pakasta. Anna pakastua 5-6 tuntia tai seuraavaan päivään.
Tarjoa meloni-, passion- tai sharonhedelmäkastikkeen kanssa.
Kastike:Sokeriliemi + hedelmäsose
1 dl sokeria
2 dl kiehuvaa vettä
n.300 g hedelmäsosetta
Valmistus:
Liuota sokeri kiehuvaan veteen. Jäähdytä
Sekoita hedelmäsoseen sekaan sokerilientä maun mukaan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti