200 g (2 1/4 dl) sokeria
1 dl siirappia
1 tl neilikkaa
1 tl kardemummaa
2 tl pomeranssinkuorta
1½ tl kanelia
1½ tl inkivääriä
200 g margariinia
2 tl leivinjauhetta
275 g (4,5 dl)vehnäjauhoja
Valmistus:
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Kiehauta kattilassa siirappi ja mausteet. Jäähdytä hieman.
- Sulata margariini ja jäähdytä.
- Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe.
- Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi.
- Lisää mausteseos puuhaarukalla sekoittaen.
- Lisää vuorotellen jauhoseosta ja rasva.
- Kaada taikina 1½ litran voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
- Paista n. 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti