n. 3 dl vettä
½ kasvisliemikuutiota
1/3 pkt sulatejuustoa (Mesikämmen)
1 rkl vehnäjauhoja
½ dl ruokakermaa
mustapippuria myllystä
(1 maustemitallinen korianteria)
Lisäksi: mustia oliiveja
Valmistus:
- Puhdista ja jaa parsakaali kukintoihin.
- Laita vesi, parsakaalet ja liemikuutio kattilaan ja keitä 5-10 minuuttia.
- Soseuta parsakaalet sauvasekoittimella.
- Lisää soseeseen paloiteltu juusto.
- Sekoita vehnäjauhot ja kerma suurukseksi ja kaada kiehuvaan keittoon, sekoita samalla.
- Hauduta tämän jälkeen n. 5 minuuttia.
- Mausta keitto korianterilla ja mustapippurilla.
- Tarjoa alkukeittona viipaloitujen oliivien ja patongin kera tai kevyenä pääruokana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti