1 pieni pullo siideriä (3 dl)
3/4 dl hyytelösokeria
n 1½ dl jäisiä mansikoita (voi käyttää muitakin marjoja)
3/4 dl hyytelösokeria
n 1½ dl jäisiä mansikoita (voi käyttää muitakin marjoja)
Valmistus:
1. Annostele jäiset marjat suoraan jälkiruokakulhoihin.
2. Kiehauta siideri ja sekoita siihen hyytelösokeri.
3. Sekoita kunnes liemi kirkastuu.
4. Kaada kuuma liemi varovasti jäisten marjojen päälle
5. Hyytelö hyytyy nopeasti.
6. Voit jäähdyttää vielä jääkaapissa ennen tarjoilua.
2. Kiehauta siideri ja sekoita siihen hyytelösokeri.
3. Sekoita kunnes liemi kirkastuu.
4. Kaada kuuma liemi varovasti jäisten marjojen päälle
5. Hyytelö hyytyy nopeasti.
6. Voit jäähdyttää vielä jääkaapissa ennen tarjoilua.
Typerä vanha kuva, mutta jospa saisi muutenkin kaikkia kuvia otettua ja uudistettua...
VastaaPoista