Taikina:
150 g margariinia
2 dl grahamjauhoja tai spelttijauhoja
3 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
0,45 dl vettä
Täyte 1:
2 rkl oliiviöljyä
1 sipuli pilkottuna
2 valkosipulin kynttä murskattuna
puolikas pkt (n. 100g) kylmäsavutofua pieninä palasina
n. 2dl rucolaa silputtuna
0,3 dl tuoretta basilikaa (kuivattua n. 1tl)
1 tl timjamia
n. 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja (n.10 kpl)
mustapippuria myllystä
(suolaa)
Täyte 2:
1 dl maustamatonta soijajogurttia
1 dl kaurakermaa
0,5 tl paprikajauhetta
Taikinan valmistus:
150 g margariinia
2 dl grahamjauhoja tai spelttijauhoja
3 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
0,45 dl vettä
Täyte 1:
2 rkl oliiviöljyä
1 sipuli pilkottuna
2 valkosipulin kynttä murskattuna
puolikas pkt (n. 100g) kylmäsavutofua pieninä palasina
n. 2dl rucolaa silputtuna
0,3 dl tuoretta basilikaa (kuivattua n. 1tl)
1 tl timjamia
n. 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja (n.10 kpl)
mustapippuria myllystä
(suolaa)
Täyte 2:
1 dl maustamatonta soijajogurttia
1 dl kaurakermaa
0,5 tl paprikajauhetta
Taikinan valmistus:
- Valmista taikina sekoittamalla jauhot, suola ja margariini.
- Lisää vesi ruokalusikallinen kerrallaan, kunnes taikina on tasaista ja kiinteää.
- Laita taikina muoviin käärittynä jääkaappiin n. tunniksi.
- Valmista ensimmäinen täyte. Kuullota sipuleita öljyssä viitisen minuuttia.
- Lisää loput ainekset ja sekoita.
- Valmista toinen täyte sekoittamalla ainekset keskenään.
- Voitele piirasvuoka.
- Kauli taikina piirasvuoan kokoiseksi tai painele taikina vuokaa.
- Nosta taikinaa myös reunoille.
- Kumoa ensimmäinen täyte vuokaan.
- Tasoita pinta.
- Kaada toinen täyte päällimmäiseksi.
- Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa noin puoli tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti