1½ dl sokeria
2 rkl soijajauhoa + 6 rkl vettä (sekoita ja anna vetäytyä 5 min.)
3 dl vehnäjauhoja
1½ tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 banaania
½ dl kevytkermaa
Valmistus:
- Voitele n. 1l mikron kestävä kakkuvuoka.
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää joukkoon soijajauho-vesiseos samalla hyvin vatkaten.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä banaanisurvoksen ja kerman kanssa.
- Kaada taikina vuokaan ja levitä tasaiseksi.
- Kypsennä täydellä teholla 10 minuuttia. Aika riippuu kakun paksuudesta (jos vuoka on syvä kakku tarvitsee pidemmän ajan). Kokeile kypsyyttä tikulla.
- Anna jälkikypsyä uunissa vielä 2-3 minuuttia.
- Kumoa kakku ja voit halutessasi kuorruttaa esim. suklaakuorrutuksella
Huom! Voit tehdä saman kakun lisäämällä soijajauhojen tilalle 2 kananmunaa. Elikkä kohdassa 3 lisäät kananmunat vatkaten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti