1-2 kypsää mangoa
2 kananmunaa
3/4 dl sokeria
2 rkl sitruunanmehua
2 rkl konjakkia
2 kpl liivatelehtiä
1 dl kuohukermaa
1 rkl kookoshiutaleita
Valmistus:
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 minuuttia.
- Kuori mangot ja poista kivi.
- Soseuta puolet mangoista tehosekoittimella, mixerillä tai sauvasekoittimella.
- Kuutioi toinen puoli mangoista.
- Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää mangonpalaset ja sose vaahtoon ja sekoita. Lisää myös sitruunanmehu.
- Purista liivatelehdistä pois vesi, ja sulata liedellä kattilassa miedolla lämmöllä.
- Anna hieman jäähtyä ja lisää vaahdon sekaan. Laita kylmään!
- Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää kääntelemällä vaahtoon sen alettua hieman hyytymään.
- Jaa jälkiruokakulhoihin ja koristele kermavaahdolla ja kookoshiutaleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti