2 dl keitettyjä kikherneitä
oliiviöljyä
½ punasipulia (tavallinenkin käy)
2-3 valkosipulin kynttä
n. 2 cm pala tuoretta inkivääriä
100-150 g hienonnettua pakastepinaattia
½ kasvisliemikuutiota tai 1 tl kasvisliemijauhetta
n. 2 dl vettä mustapippurirouhetta tai valkopippuria
ripaus
sokeria
(suolaa, yrttisuolaa)
(soijakastiketta)
Valmistus:
- Kuumenna öljy joko wokkipannussa, padassa tai paistinpannulla.
- Lisää hienonnetut sipulit sekä kuorittu ja raastettu inkivääri.
- Lisää pinaatti sekä kikherneet.
- Paista vielä hetki pannulla.
- Lisää vesi ja mausteet.
- Hauduta n 10 minuuttia.
Tarjoa basmatiriisin kera. Nuudelit sopivat myös hyvin.
1-1½ litraa keitetään kevyesti suolatussa vedessä n. 10 min. Tuoretta pinaattia n. 150 g. Puhdista pinaatin lehdet ja keitä 5-7 min. Hienonna. Älä käytä kummastakaan keitinvettä ruokaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti